Nem. Hitünk minket határoz meg és a mi emberekhez való viszonyulásunkat. Sokan járnak hozzánk más hittel, vagy hit nélkül, mi minden hozzánk fordulónak egyformán szeretnénk segíteni, támaszt adni.

Nem. Csak annak hozzuk be a hit dimenzióit a beszélgetésekbe, aki ezt személyesen kéri. Aki ezt személyesen nem kéri, őt szakmaiságunkkal és emberi elköteleződésünkkel vesszük körül, tisztelettel saját meggyőződései iránt.

Igen. Sajnos a hit gyakorlása során vannak, akik nem mindig biblikus vezetést kaptak és keveset ismertek meg a kegyelem által kapott szabadságból, így hitük gyakorlásában esetleg sérülhettek Isten képükben. Ha kérik, hogy foglalkozzunk ezzel a kérdéssel, akkor beszélünk erről is, megvizsgálva a kegyelem dimenzióit, a biblia Istenét, aki gyermekeiként szeret minket.

Gyermek tanácsadással jelenleg nem foglalkozunk.

Az ülések gyakorisága a Kandela Központban általában kétheti, de egyéni igények és szükségletek szerint van, akivel gyakrabban és van, akivel ritkábban találkozunk.

Ez természetesen személy és probléma függő. Előzetesen ezt nehéz lenne becsülni, de az első néhány ülés után tanácsadója javasol majd egy tervet, mely a célokat és a várható ülésszámot is tartalmazza.

A weboldalon feltüntetett elérhetőségek csakis időpont-egyeztetésre szolgálnak, elektronikus felületeken, azaz SMS-ben, telefonon, e-mailben, facebookon irodánk munkatársai nem adnak tanácsokat. Lelki gondozói, tanácsadói tevékenységet kizárólag élőben, személyesen vagy SKYPE-on végeznek a munkatársaink, előre rögzített időpontban.

Kattintson a Bejelentkezés-re és kérjük, írja le nekünk röviden, 3-5 mondatban, hogy miben kér segítséget – ez alapján fogjuk Önnek a legmegfelelőbb szakmai tapasztalattal rendelkező kollegát javasolni csapatunkból. Ha van olyan csapattagunk, akihez különösen szívesen járna, kérjük, jelezze nekünk, és igyekszünk kérésének a lehetőségeink függvényében eleget tenni.

Kattintson a Bejelentkezés oldalra és vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollegáink javaslatot tesznek majd a további teendőkre, de tény, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy segítséget kér és tenni kíván a változásokért.

Kattintson a Bejelentkezés oldalra és vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollegáink javaslatot tesznek majd a megfelelő típusú ülésre.

Kattintson a Bejelentkezés oldalra és vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollegáink javaslatot tesznek majd a megfelelő szakemberre. Amennyiben csapatunkban nem lenne Önnek megfelelő képzettségű és tapasztalatú kollega, tovább irányítjuk a megfelelő szakemberhez.

Mivel az ülések egyik lényegi eleme, hogy az ember saját magával foglalkozzon és a szülők természetes módon csemetéjük jelenlétében legalább részben mindig rá figyelnek, nem javasoljuk, hogy gyermekével együtt érkezzen az ülésekre. Amennyiben ez nem megoldható, alkalmilag csecsemőkorú gyermeke is részt vehet az ülésen. Folyamatban van gyermek megőrző szolgáltatásunk bevezetése is – kérjük érdeklődjön az aktuális lehetőségekről bejelentkezéskor.

Hétfőtől szombatig, reggel 8 órától este 21 óráig fogadjuk ügyfeleinket. Ha Önnek csak egy, vagy néhány időpont felelne meg, kérjük, jelezze nekünk bejelentkezéskor.