GYŐZNI TUDNI KELL!

avagy
A reziliencia kivitelezhetősége
Szervezeti tréning – Videósorozat

„Legyőzni önmagunkat, barátom, minden győzelem között az első és a legszebb” /Platón/

Az elmúlt időszak pandémiája és a home office által felborult élet és munka viszonya markánsan befolyásolta életünket. A hosszantartó bizonytalanság és a leterhelő elszigeteltség a legszívósabbakat is megpróbálta – még nekik is szükségük van új eszközökre.

A 3 percekre épített videósorozat a nézőnek 12 megküzdési stratégiát mutat be a mentális reziliencia fejlesztéséhez. A bemutatott eszközök könnyen érthető magyarázattal és gyakorlatorientált kérdésekkel segítenek a belső szívósság kialakításában.

A videókat a munkafüzet kérdései bővítik, melyek a nézőt tovább motiválják egyéni mérlegelésre, személyes célkitűzésekre, önfejlesztésre és hosszú távú elköteleződésre.

Tapolyai Emőke pszichológus és felsővezetői coach szakmai precizitással állította össze a videokat, melyekben fokozatosan képzi, erősíti, bátorítja a nézőt a fejlődésre, a változásra, a felelősségvállalásra és a kitartásra, mindezt a tőle megszokott közvetlen hangnemben és emberi jelenléttel, mely csak fokozza a hallottak befogadhatóságát.

További információ és Ajánlatkérés:  iroda@kandelacenter.com